Cautare

4616 de rezultate pentru "mircea badea" (6.01 secunde)
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6".
Mircea Crisan nu mai spune bancuri... ... Mircea Crisan s-a nascut intr-o noapte de august, intr-un tren care mergea spre Maramures.
SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
In prima zi a festivalului, vor urca pe scena Vlad Calimandriuc, Sebastian Ionel, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu, Alex Stefanescu, Marius Batu, Adrian Naidin Rock Project si Alifantis&Zan.In cea de-a doua zi de festival, publicul iubitor de folk se va putea intalni cu Mateiana Anechiforesei, Teodora Buciu, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintila & Brambura, Alina Manole Cvartet, Ducu Bertzi&Friends si Mircea Baniciu & Band.
Omul zilei - Mircea Radu Gorgan (Autoare: Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".
Mircea Beuran: ... Magda Marincovici) Saptamana trecuta profesorul doctor Mircea Beuran a efectuat 20 de interventii chirurgicale. ... In urma cu trei ani, doctorul Mircea Beuran a operat un cetatean englez in varsta de 84 de ani cu cancer de pancreas si colon.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu "Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
Daca nu se poate, oricum avem variante mai bune decat ce am auzit, Badea, Calangiu, Fifor. ... Mircea Geoana - suspendat din PSD, Dan Voiculescu - colaborator al Securitatii.
Suparati pe absenta primarului, toti consilierii PSD si doi dintre cei liberali (Pavel Badea si Emilian Stefarta) s-au ridicat si au parasit sala.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Realitatea.net informeaza: Abdomenul perfect: Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Iubita lui Mircea Badea a decis sa participe la primul maraton din viata ei si nu se multumeste cu putin.
Este de aproape 20 de ani in showbiz, are un iubit care o adora, pe Mircea Badea, si un copilas de 4 ani, care ii seamana enorm.
Diferiti sustinatori ai sai au ajuns la IPJ Ilfov, printre care si Mircea Badea. UPDATE: DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
Sute de cazuri inregistrate, spitale intrate in carantina, hoteluri inchise peste noapte, Mircea Badea intre suspecti, scoli inchise, tari vecine care vor sa inchida granitele cu noi, totul este in masura sa alimenteze spaima populatiei.
google-analytics.com